Fordampere.no sin vapourizer guide; Hvilken fordamper burde jeg velge? – Fordampere.no Vapourizers

Fordampere.no sin vapourizer guide; Hvilken fordamper burde jeg velge?

Fordampere.no sin vapourizer guide; Hvilken fordamper burde jeg velge?

«Which vapourizer to choose?«

Med over 60 produkter og nesten 50 forskjellige fordampere, fra 14 forskjellige produsenter, mange blir litt overveldet over utvalget og forvirret over hvilken de skal velge, som passer akkurat deres behøv. Les videre for Fordampere.no sin guide og anbefalinger (også ta gjerne kontakt via fordampere@outlook.com eller facebook.com/fordampere med spørsmål):

Hva ser du ut etter, hvilken av følgende faktorer er viktige for deg?

1) Laveste pris: Har du dårlig råd og pris er den største avgjørende faktor i din kjøp? Vi har mange forskjellige lav-pris modeller fra 900 NOK til 2000 NOK; Boundless, G-pen, XMAX, Storm, Pax 2, Arizer.

2) Kvalitet: Er du opptatt av beste kvalitet og pris er ingen faktor? Da anbefaler vi toppmodellene fra Storz & Bickel (Volcano, Mighty, Plenty, Crafty) og Verdamper (deluxe-modell).

3) Lett og liten: Vil du ha en bærbar fordamper som er minst i størrelse, å kunne lett bæres rundt i lømmen? Disse inkluderer Pax, Storm, G-pen, Flowermate, DaVinci, Boundless, Arizer 

4) Bluetooth-teknologi: Vil du ha en fordamper med Bluetooth-teknologi der temperaturen skal kunne styres fra mobilen? Da er det Pax 3, DaVinci IQ, eller Volcano Hybrid. 

5) Best Teknologi: Vil du ha best teknologi i en bærbare fordamper, en som er kraftigere enn de aller billigst? Da anbefaler vi toppmodellene fra Arizer, DaVinci, Boundless, Storz & Bickel (pris og kvalitet er ofte sammenhengende i elektroniske varer). 

6) Luftballong-Poser: Vil du ha en fordamper med luftballong-poser som fylles med damp? Da er det Volcano-modellene, og Arizer Extreme-Q.

7) Hjemme på stuebordet: Vil du ha en fordamper til hjemmet, å stå stasjonært på skrivebordet eller stuebordet, koblet til stikkontakt? Da er det Arizer Extreme-Q eller V-Tower (lavpris), Verdamper eller Plenty (middels-pris), eller Volcano (topp-pris).

8) Vannfiltrering: Vil du ha vannfiltrering å kjøle ned og tilføre fukt i dampen og skåne lungene enda mer? Da er det Verdamper som gjelder, ellers kan man kjøpe en Bubble-Budgie vannfiltreringsystem å koble til de fleste bærbare fordampere (som f.eks PAX).  Volcano Hybrid kommer med en silikonslange å koble til vannpiper (solgt seperat).  Arizer Extreme-Q og V-Tower kan også kobles til vannpiper hvis man finner riktige adapters. 

9) Edibles / Ekstrakt: Vil du lage edibles eller ekstrakt, eller hudkrem? Da er det MagicalButter Machine man bruker (med smør eller vegetabalisk olje), og Decarbox først for å aktive THC og/eller CBD.  

10) Oljer, dabs og E-liquid: Vil du bruke til damping av oljer, eller E-liquid, isteden for tørket blømst? Puffco Peak og Gpen er til dabs eller ekstrakt, og Justfog er til flytende E-væske (VG/PG; vegetable glycerine og propylene glycol).

11) Digital Display: Vil du ha med digital-display, slik at temperaturen kan justeres nøyaktig for hver grad? Da er det Volcano Hybrid, Pax 3, Boundless, Arizer, Davinci.  

12) Slår hardt, kraftige drag: Vil du ha noe som gir større kraftigere trekk? Da er det Volcano og Verdamper som er mektigst, deretter Arizer Extreme-Q.  For de bærbare det må være Crafty, Mighty, og Plenty; også Arizer Solo II og Boundless.  

13) Bonger / Vannpiper: Stundenglass er verdens beste vannpipe, med gravity-hooka teknologi.  Kan kobles til de fleste vannpiper.  Andre selgere av bonger har billig «kinaglass» som er ikke sertifisert og kan inneholde giftige kjemikaler og tungmetaller, ikke bra.

14) Oppbevaring og bevaring av fuktighet: leie av tørr gammel blomst? Bevar smak og fuktigheten, forlenge holdbarheten og skåne lungene med mye mildere og behagelige fordamping.  Boveda har moisture conserving pads i flere størrelser, og brukes av cannabis-connaisseurs verden over.

Hvilken modeller bruker Fordampere.no personlig? På Fordampere-HQ i Oslo er det Verdamper Deluxe som er favoritten og til daglig medisinering. Volcano og Arizer Extreme-Q blir runners-up. Og til reiser og ute i naturen brukes Boundless, Pax, og Flowermate. Til sjelden dabbing av rosin-press ekstrakt er det Puffco Peak eller Gpen-Roam.